Våran 1åringVi är stolta föräldrar till denna lilla fina ettåring. Tänk att du funnit hos oss i ett helt år nu, fina älskade Haylie. Du förgyller våra liv, du är meningen med livet. 
 
Jag minns verkligen dagen då du kom glasklart. Visst, några luddiga stunder finns det ju (lustgasen gör ju sitt). 
 
Det är oxå farcinerande hur man tänker innan en förlossning. "Såhär vill jag ha det" osv. Det blev ju inte alls så som vi tänkt i alla fall. Jag hade tänkt hålla mig till endast lustgas som smärtlindring, men pga den oerhörda smärtan, så blev det epidural (nått jag ABSOLUT inte ville ha innan). Sen slutade det ändå med snitt, eftersom lillan låg med ansiktet utåt och hade svårt att komma ut den vanliga vägen. Dessutom sövdes jag, eftersom dem inte kunde sätta ryggmärgsbedövningen (man måste sitta helt still, väldigt lätt när man har krystvärkar, NOT!). Min första fråga när dem väckte mig efteråt "vad blev det?" Vi hade ju ingen aning om vad som låg i magen. "En flicka" "Det var det jag sa"
Ja, jisses! Man minns det som igår. 

Första födelsedagen är verkligen nått speciellt. På söndag ska lillan firas med dunder och brak. Ska bli kul, fast att det är rätt mkt att fixa med innan. Men det ordnar sig, inga problem alls. 

Grattis vår älskade skatt på din dag, vi älskar dig oändligt mycket!
 
 


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Marjett Kutsomihas

Mormors underbara goding ❤️❤️❤️

2014-09-10 @ 13:50:23


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...