Våran 1åringVi är stolta föräldrar till denna lilla fina ettåring. Tänk att du funnit hos oss i ett helt år nu, fina älskade Haylie. Du förgyller våra liv, du är meningen med livet. 
 
Jag minns verkligen dagen då du kom glasklart. Visst, några luddiga stunder finns det ju (lustgasen gör ju sitt). 
 
Det är oxå farcinerande hur man tänker innan en förlossning. "Såhär vill jag ha det" osv. Det blev ju inte alls så som vi tänkt i alla fall. Jag hade tänkt hålla mig till endast lustgas som smärtlindring, men pga den oerhörda smärtan, så blev det epidural (nått jag ABSOLUT inte ville ha innan). Sen slutade det ändå med snitt, eftersom lillan låg med ansiktet utåt och hade svårt att komma ut den vanliga vägen. Dessutom sövdes jag, eftersom dem inte kunde sätta ryggmärgsbedövningen (man måste sitta helt still, väldigt lätt när man har krystvärkar, NOT!). Min första fråga när dem väckte mig efteråt "vad blev det?" Vi hade ju ingen aning om vad som låg i magen. "En flicka" "Det var det jag sa"
Ja, jisses! Man minns det som igår. 

Första födelsedagen är verkligen nått speciellt. På söndag ska lillan firas med dunder och brak. Ska bli kul, fast att det är rätt mkt att fixa med innan. Men det ordnar sig, inga problem alls. 

Grattis vår älskade skatt på din dag, vi älskar dig oändligt mycket!
 
 
2014-09-09 @ 22:57:00

Ett år tillbaka

Sitter och funderar på hur det såg ut för ett år sedan. Den 8:e september 2013. Icke ont anande vad som komma skulle. 
Hela dagen hann passéra innan värkarna satte igång vid ca 21:30. När vi kom in till mölndals förlossning 1,5 timma senare var jag redan öppen 4cm. Detta kommer gå fort tänkte vi. 
Sååå fel vi hade! 21 timmar senare med akutsnitt föddes vår fina underbara lilla tjej.

Såhär dagen innan Haylies 1-årsdag så blir man verkligen eftertänksam, och känslosam! Satt och läste massa kommentarer på facebook från dagen då hon kom, jisses! Sicken glädje. Minns att tårarna rann då, över varje fin kommentar från vänner och familj, och än idag så rinner tårarna när jag läser dem igen. 

Imorgon fyller du 1 år! Ett år har du berikat vårt liv. ETT ÅR!! Vad hände där!?
Man minns ju fortfarande sin graviditet så tydligt. Mest de bra delarna då såklart! ;-) 

Måste tiden gå så fort!? Stanna lite, vi hinner inte med!

Grattis i förskott vår fina tjej! Du är verkligen meningen med livet.
 
 
Sista bilden på magen. Några dagar innan förlossningen. Gud, sicken mage man hade asså!
 
2014-09-08 @ 22:05:13

September..

... Vilket innebär att vi snart har en liten 1-åring här hemma. Jisses vad tiden har gått fort! Kan inte förstå! Helt obegripligt. 
Så för ett år sedan hade man gått en dag över bf, och man var sååå frustrerad att bebis inte ville komma ut. Men så, bf +8 så tyckte hon det var dags att komma. Efter en enormt jobbig, långdragen & smärtsam förlossning, så var hon äntligrn här. 
Det första jag frågade när dem väckte mig efter narkosen "vad blev det!?" "En flicka" fick jag till svar. Och där stod Martin med världens finaste lilla tjej i famnen. Tänk att det snart gått ett år sen dess... Som sagt obegripligt. 

Vi har idag varit iväg på ikea och handlat lite inför kalaset. 
Det är en del kvar som ska köpas.. För att inte tala om smörgåstårtor och söta tårtor som ska göras. Puuhh! Det är en hel del med kalas alltså. 
Men det kommer förhoppningsvis bli kanon när det väl är dags. Leka med kartonger ät kul, vem behöver leksaker? 
2014-09-02 @ 20:45:52

RSS 2.0