Vaccinering

Hej på er! Ni som fortfarande klickar er in här, trots att här mest ekar tomt. Pinsamt nästan. Men jag vill inte lägga ner bloggen ändå. Jag fortsätter med mina sporadiska inlägg.

Igår var jag på miljökurs på jobbet. Ungefär lika kul som det låter, men ändå rätt intessant att veta mer om ekologisk mat och allt därtill.
Haylie var hos sin farmor och faster så länge, och det gick så bra så. Hon är ju så lätt att passa för hon är så snäll. Bra det! 

Idag har vi varit på bvc och vaccinerat lillan mot röda hund, mässlingen och påssjuka. Det är ett vaccin som man får när man är 18 månader, men eftersom vi ska resa och just nu härjar mässlingen i medelhavet, så tyckte doktorn att det var bra att vaccinera lillan. Hon kommer att få vaccinet igen ändå när hon är 18 månader. 
Som tidigare vaccinationer så gick det bra, hon skrek till och var ledsen i 10 sekunder, sen var det bra. Duktiga tjejen! Vår bvc sköterska sa att det kan ta mellan 1-2 veckor innan man får nån bieffekt av vaccinet. 
Usch det är ändå jobbigt att behöva ge henne sputor, även om det är för hennes bästa, så gör det ont i hjärtat på mig. Men som sagt, det ÄR bra. 

 


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...