Home sweet home


Fina bilder på Haylie, och på sista bilden ser ni utsikten från vår balkong, inte illa va?
 
I måndags natt så landade vi på svensk mark efter två veckor på underbara Rhodos. 
Vi har, som ni nog förstår haft det underbart! Man njuter verkligen av livet när man kan åka iväg sådär. Värmen, havet, den underbara maten och att slippa städa, diska och greja med allt sånt. 
Lite knepigt var det med mat till Haylie, man kan ju inte släpa med hur mycket burkmat som helst. Så de sista dagarna fick vi inprovisera lite, men det gick bra. Flygresorna gick verkligen över förväntan bra, Haylie somnade innan vi ens hade startat, sedan sov hon tills vi landade, både på flyget ner och hem, så där kan vi verkligen inte klaga alls. 

Det har gått jättebra väl på plats oxå, hon har inte klagat alls, hon finner sig i allt den lilla goa tjejen. En dag då det var lite extra varmt så var hon lite gnällig, men det förstår man ju. 
Badat har hon gjort oxå, men bara i poolen, hon var livrädd för havet hehe, tror det berodde på vågorna eller nått, lite skrämmande kanske. 
Guld värt att vi hade sulkyn med oss (graco fusio), den tog sig fram nästan överallt, trots att grekerna planterar träd mitt i vägen. Ett stort minus för dem ovanligt höga trottoarkanterna dock. Utan sulkyn hade det inte gått, det är verkligen ett måste när man reser med en liten. 

Grekerna är verkligen barnkära. Vart vi än var så var dem överförtjusta i Haylie. Så roligt.

Det hände en massa på resan oxå. Haylie började plötsligt krypa från ingenstans. Så nu har vi inte en lugn stund här hemma. Vid några tillfällen har hon rest sig upp oxå. Sen tittade två tänder fram oxå, så nu har hon hela 4 tänder. 

Kort och gott, två fantastiska veckor! Längtar redan tillbaka!

Nu har Martin en veckas semester kvar. Så nu försöker vi ta vara på tiden. 
Det är ju en hel del tvätt vill jag lova, så vi håller oss sysselsatta.
 
Igår var vi och hälsade på fina Natalie och Isabella.
Idag ska vi träffa fina Tomas och Henna med lille Theo. 
Och på lördag ska denna mamman ut på lite party, älskade Natalie fyller närmligen år, och det firas med dunder och brak. 

Önskar er en härlig vecka!


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Mormor

Härligt ❤️

2014-08-24 @ 00:32:38


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...