Redan fyra månader och lite till

Den 9:de blev lilla gumman hela 4 månader. Vart tar tiden vägen!? Jag vill verkligen inte att tiden ska gå så här fort, jag önskar jag kunde dra i bromsen lite. Det är underbart att se henne växa och utvecklas, samtidigt som jag vill stoppa tiden och ha henne som liten bebis lääänge! 

I måndags var vi på bvc. 6475gram och hela 63cm lång, har hon hunnit bli lilla tjejen. Nästa gång vi besöker Malin på bvc är den 7 Februari, och då är det vaccinering igen. Inget att se fram emot, det gör så ont i hjärtat att se henne så ledsen av smärtan, men det är ju såklart för hennes eget bästa. 

Idag har Haylies mormor varit här, även Haylies gammel mormor och morfar var med och fikade. Riktigt mysigt, och Haylie fick en jättefin klänning av gammelmormor. Sist fick hon en jättefin klänning av sin mormor och morfar, hon får så mycket fint, vi är så tacksamma!

Efter fikan var det iväg en sväng till affären. Handlade lite nödvändigheter, och även en liten skallra/tuggring till lillskruttan. Hon verkar uppskatta den, öronen prasslar på den, och det gillar hon verkligen hehe. 

Efter detta så tog vi oss en promenad. Skönt att få lite frisk luft, och Haylie sover väldigt bra av det. Tog en väg som innebar en riktigt tuff uppförsbacke, jisses vad jobbigt det var, med tung vinterjacka och en unge i vagn som väger, jag var helt svett sen när vi kom hem vill jag lova. 

Nu sover lillan, och jag ska ta tag i disken.

Puss på er
 

Mammas glada tjej, vad underbar du är!!
 


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Marjett Kutsomihas

Vilka underbara bilder! Tänk att vi har fyra undrbara barn och två underbara barnbarn! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

2014-01-16 @ 11:58:01


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...