Mysdagar som mammaledig
Att somna på mammas arm är det bästa

Jag känner att jag skulle vilja vara hemma med Haylie hur länge som helst. Mammaledigheten är mysig, måste jag jobba igen? Tyvärr så tar ju dagarna slut, även om jag helst hade velat vara hemma med lilla skruttan jämt. 

Idag är det planerat shopping och lunch på stan med Haylies mormor och morbror Johan. Mysigt! 
Senare blir det nog en sväng till faster Linda oxå. 
2014-01-23 @ 10:57:21

Nytt till Haylie

 
Jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att handla till lillan, även om hon har mycket mer kläder än vad hon hinner använda, så köper jag mer. Det finns ju så otroligt mycket fint. Allt detta är från h&m.
 
2014-01-17 @ 19:03:33

Redan fyra månader och lite till

Den 9:de blev lilla gumman hela 4 månader. Vart tar tiden vägen!? Jag vill verkligen inte att tiden ska gå så här fort, jag önskar jag kunde dra i bromsen lite. Det är underbart att se henne växa och utvecklas, samtidigt som jag vill stoppa tiden och ha henne som liten bebis lääänge! 

I måndags var vi på bvc. 6475gram och hela 63cm lång, har hon hunnit bli lilla tjejen. Nästa gång vi besöker Malin på bvc är den 7 Februari, och då är det vaccinering igen. Inget att se fram emot, det gör så ont i hjärtat att se henne så ledsen av smärtan, men det är ju såklart för hennes eget bästa. 

Idag har Haylies mormor varit här, även Haylies gammel mormor och morfar var med och fikade. Riktigt mysigt, och Haylie fick en jättefin klänning av gammelmormor. Sist fick hon en jättefin klänning av sin mormor och morfar, hon får så mycket fint, vi är så tacksamma!

Efter fikan var det iväg en sväng till affären. Handlade lite nödvändigheter, och även en liten skallra/tuggring till lillskruttan. Hon verkar uppskatta den, öronen prasslar på den, och det gillar hon verkligen hehe. 

Efter detta så tog vi oss en promenad. Skönt att få lite frisk luft, och Haylie sover väldigt bra av det. Tog en väg som innebar en riktigt tuff uppförsbacke, jisses vad jobbigt det var, med tung vinterjacka och en unge i vagn som väger, jag var helt svett sen när vi kom hem vill jag lova. 

Nu sover lillan, och jag ska ta tag i disken.

Puss på er
 

Mammas glada tjej, vad underbar du är!!
 
2014-01-15 @ 19:56:42

Liten blir stor

Nya året inleds med att lillan sover mer och mer i sin egna säng, hela natten faktiskt. Undantag när hon vaknar och vill ha mat, då somnar hon gärna om mellan mamma och pappa efter uppdrucken flaska. 
Vi har nu gått över till bara ersättning, det är veligt att hålla på med både bröstet och flaskan, och dessutom så har vi en lat liten dam, som inte gärna villa kämpa vid bröstet, utan gärna låter flaskan "göra jobbet". Men det blev i alla fall 3 månader med amning, inte dåligt det inte, med tanke på hur det hela startade.

Jag ska försöka bli bättre på uppdateringar här i bloggen. Jag lovar!


2014-01-06 @ 18:20:00

RSS 2.0