5 månader (och en vecka)

 
Den 9/2 blev Haylie hela 5 månader gammal. 
Försökte i vanlig ordning fånga några bilder på henne, det är som ni ser, inte alltid så lätt, en bebis som är antingen trött, eller allmänt tjurig. Så i bästa fall så får jag två bilder som är användbara. 

(jag vet att jag är kass på att uppdatera, men jag förstår inte ens hur jag ska hinna med allt. Haylie har en period då hon baaara vill vara i famnen.)
2014-02-17 @ 11:32:08

Gott om tid är det ont omMan kunde ju önska att man hade all tid i världen, så man faktiskt hann med allt som man ville. Men dessvärre så springer tiden förbi, och snart är det Februari och denna lilla tjejen blir hela 5 månader. Tiden går som vanligt för fort, ännu fortare sen man fick barn, man hinner inte med känns det som. Jag vill uppskatta varje dag, men det är svårt med alla "måsten". Vi måste haft massa tid över innan Haylie kom, för nu är det ju hon som tar upp all vår tid . 

Helgen har hittills varit kanon, idag lagade jag supergod middag. Fläskfilé med klyftpotatis, broccoli och fetaostcreme. Dessvärre glömde jag att fota detta, men gud så gott det var. 
Haylie har sovit i närmare två timmar, väldigt ovanligt när det gäller henne, men då får ju vi chansen att äta middag och umgås bara vi, det är mysigt det oxå. 

Imorgon funderar vi på ett besök på badhuset. Vi får se om det blir av, annars är det veckohandling som står på schemat, som varje söndag. 

Önskar er en härlig lördag och en bra helg!
 
2014-02-01 @ 19:00:11

RSS 2.0