Det går fort när man har roligt.

Helgen som passerat var kanon! I fredags var min mamma barnvakt åt lillan, medans vi var ute på mysigt restaurangbesök med två fina vänner. Vi åt och drack gott på restaurang Mañana (länk) här i göteborg, en mysig tapasrestaurang med massa gott på menyn. Vi var hemma runt 24-tiden, mätta och glada, en perfekt fredag måste man säga.

I lördags var vi, hela familjen, hemma hos några andra goda vänner, det blev god mat i form av grillat. Vi satt ute på deras veranda till sen kväll. sen sov vi faktiskt över i deras gästrum. En perfekt lördaf oxå med andra ord. 

I måndags var jag på vårdcentralen, pollen har slagit till mot mig med rejäl kraft, så det blev en massa receptbelagd medicin, fyra olika mediciner faktiskt, och nu mår jag så mycket bättre, märker knappt av pollen idag, och det är en väldigt skillnad mot i söndagskväll vill jag lovar, jisses vad dålig jag var!
Läste att det är värsta pollenåret på 20 år. jo det märks verkligen!

Idag har min fina mamma varit och hälsat på en sväng. 
Och på fredag blir det iväg till passexpeditionen för att fixa pass till lillan. Martin behöver ett nytt id, då hans på ett väldigt konstigt sätt gått sönder.
Efteråt blir det mat på stan i sällskap av min mamma, pappa, min storebror Thomas och lille Mike. 

Nu sitter jag och kollar taxfree, fasiken vad man längtar nu, 46 dagar kvar!!


Underbara lilla skruttunge!!
Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...