Läkarbesök!

Igår var jag på återbesök hos läkaren med anledning av infektionen i magen. Fick svar på röntgenplåtarna, som visade att varbildningen är kvar, fast nu är den hälften så stor som den var från första början, så det låter ju bra. Jag trodde ju att jag skulle vara frisk nu, och att jag skulle slippa mer antibiotika, tyvärr så får jag fortsätta ett tag till. Nu fick jag en jättestark antibiotika, så att vi verkligen blir av med detta nån gång. Återbesök på torsdag nästa vecka, så får vi se om det blir mer antibiotika. 

Igår var min och Haylies första dag själva utan pappa hemma. Kändes konstigt att vara ensam helt plötsligt, med tanke på att vi nästan suttit ihop i 4 veckor. Men det gick jättebra såklart. 
Haylie var med mig hos läkaren, efteråt (och innan oxå för den delen) hälsade vi på mina fina kollegor. Sedan var vi en sväng i affären för att handla mat. Efter detta lilla "äventyr" var man rätt trött, man blir ju rätt trött av antibiotikan oxå. Det blev en myskväll hemma, tills pappa Martin kom hem vid 21.

Idag har vi varit hemma och degat hela dagen. Haylie har varit väldigt ledsen (eller snarare förbannad med den temperamenten) idag. Vet inte om det är magen som krånglar eller vad det kan vara. Just nu sover hon, och har gjort sen kl 20. Så mamman har passat på att slänga på en tvätt och laga middag. 

Nu blir det mys med sambon som precis klev innanför dörren.Avslutar med en bild på skatten, henne kan man aldrig få för mycket av :-)
 


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Marjett Kutsomihas

Så söt!!!!!💖💖💖💖 mormors docka!

2013-10-08 @ 21:58:52


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...