Avslutning på yogan och sjukaste drömmen nånsin!

Då är man hemkommen från sista gravidyoga passet. Jag har ju typ missat tre ggr, förra veckan så somnade jag på soffan eftersom jag helt glömt bort att det var yoga haha. Tur ändå att det var sista gången, jag kände mig så jäkla tung och osmidig, det hade aldrig gått att fortsätta. Dock så hade jag velat ta igen mina missade tillfällen på en senare kurs, men jag vet faktiskt inte om jag pallar haha. 
Yoga är roligt, men det är nog egentligen inget för mig, för mycket disiplin hehe. 


Jag måste berätta om drömmen jag hade häromnatten (jag vet att det är urtrist att läsa om andras drömmar, men denna måste ni bara höra om). 
Jag drömmde att jag födde. För det första så var det jätte lätt, och ungen bara ploppade ut, ingen smärta eller nånting. Jag stog upp och födde, jag visste inte ens att jag födde, om man säger så. Ut kommer en pojke som är hälfte människa och hälften hund (!!??). Och mitt största bekymmer i drömmen, är inte det faktum att barnet jag just fött är allt annat än normalt, nej nej mitt största bekymmer är att "jag kan inte ta en bild och lägga ut på facebook, det är ju en hund ju!!" hahaha fan va sjukt man kan drömma alltså. 

Första gången som "barnet" är en pojk, innan har det alltid varit flickor. 


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Lisa

Haha, härlig dröm!

Svar: Haha, absolut! ;-)
Charlotta Kutsomihas

2013-06-28 @ 18:21:16

URL: http://vanillalisa.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...