Underbara sommardagar

Synd att dem passerar så fort, dessa helt underbara dagar i solen. Satan vad man älskar sommaren! 
Det är därför jag varit lite frånvarande här, jag har varit ute i det härliga vädret, man får passa på när det bjuds. 

I torsdag blev det som sagt fika på Marstrand med Marre och Jojo. Det var härligt och roligt, det bjöds på massa skratt! Vi stannade inte så länge dock, solen gick i moln, och det började blåsa, så vi begav oss hemåt igen.

Igår var det dags för årets första dopp (för min del). Det var när vi satt på svärmors uteplats i hettan, som det bestämdes att vi skulle bada. Jag, Linda, Malin & Henke. Jag trodde inte jag skulle våga mig i, men det gjorde jag minsann, det blev sjö denna gången, kåsjön närmare bestämt. Lite kallt var det allt, men skönt, och verkligen värt det. Hoppas det blir fler såna dopp i år 
Efter detta åkte jag hem till vårt, och inväntade älsklingen som tyvärr jobbade sent (senare än vanligt alltså). Det blev sedan middag ute på balkongen, riktigt mysigt. 

Idag har vi spenderat dagen ute vid havet, tillsammans med Lasse, Patricia och barnen. Riktigt varmt och skönt, nästan för varmt för de två gravida hehe. Efter strandhäng, blev det iväg till mataffären och inhandla grillmat. Hem till L & P och grilla en massa gott! Gud så gott det var!! Härliga skratt och massa bebisprat blev det ju såklart.
Åkte hem i lagom tid, och nu ligger vi här hemma och bara slappar. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre helg, och än är den inte över, imorgon blir det ikea och förhoppningsvis tippen för att slänga lite mera skräp. Det ska fixas iordning inför bebis ankomst nämligen! Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...