MåndagMåndag och ny vecka i dubbel bemärkelse, idag går vi in i graviditetsvecka 33. 33!! Jisses!! Vad hände med tiden? Redan vecka 33, det är helt sjukt. 

I alla fall. Helgen har som vanligt gått så fort, även när man är ledig på veckorna, så går helgen sjukt fort. Antaglien för att helgerna är roligare, då Martin e hemma och vi kan göra saker tillsammans. Helgen har varit kanon. I fredags så tog vi det lugnt här hemma, lagade middag och gottade oss i soffan. I lördags var det dags för bowling och middag med bästaste familjen Lindh och Henke. Det gick väl sådär bra, jag kom sist haha. Men det var roligt ändå. Sen efteråt var det middag hemma hos Linda, jättegoda pajer som Linda gjort, och tårta till efterrätt, Henke som fyllder år denna veckan firades lite i förväg, 
Igår var vi slöa, och slappade mest i soffan hela dagen. Bortsett från bilresor till och från affären.
Senare igår kväll var vi med Linda och Henke i lillebybadet, satt och gottade oss i solen. Henke badade, men det gjorde inte vi andra, jag doppade inte ens fötterna, haha.

Idag blir det lite städande här hemma. Ska försöka få nått gjort i alla fall, känner mig rätt osmidig och har svårt att röra mig obehindrat. Men det ska säkert gå bra i lugnt tempo hehe.

Imorgon är det dags för bm-besök igen, mäta mage och lyssna på hjärtat. Mysigt, det ser vi alltid fram emot.


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...