Dags för en uppdatering kanske?

Denna bloggen borde verkligen läggas ner, men jag hinner verkligen inte med den. Jag förstår inte hur alla mammor med stora bloggar hinner med att blogga så som dem gör. Är jag inte upptagen med lillan, så är jag nog inte ens hemma. Och när jag väl är hemma och hon sover (vilket händer sällan dagtid) så passar jag på att göra allt annat som man ska göra, typ tvätta och städa. 
Ja,ja jag är här nu i alla fall, och tänkte ge er en uppdatering (lillan sover, otroligt nog).

Vi var på konsert, volbeat. Riktigt bra band, riktigt grymma live måste jag säga. Det blev en lyckad kväll. Men gud så jobbigt det var att lämna bort lillan, jag visste att det skulle bli lite jobbigt, men inte så jobbigt som det var. Allt gick ju såklart bra, och hon märkte väl säkert inte ens att vi var borta...


Lillan har ju fyllt tre månader, och därmed vaccinerats. Det gick över förväntan, hon var så duktig vår lilla tjej. Skrek såklart på båda sprutorna, men hon tröstades snabbt, och var inte alls så ledsen som vi förväntat oss. 
Ingen feber fick hon heller, det enda som blev, var att hon var lite tröttare än vanligt. Verkligen skönt att det blev såpass lindrigt. 

Vi har hunnit med både en julfest, och en julpysselkväll med jobbet. Riktigt mysigt, Haylie är så snäll, hon finner sig liksom i allt, hon har inget emot att åka med mamma och pappa iväg på olika saker. Bra onge! ;-)

Just nu så sover hon sött, och har gjort i flera timmar faktiskt. Vissa dagar (om än väldigt sällan) så händer det att hon sover längre stunder. På natten sover hon fortfarande bra, vaknar en gång och vill ha mat, sen somnar hon om. 
Hon har dock lite svårt att somna på kvällarna. 

Nu fick ni i alla fall en liten uppdatering om läget och vad som hänt det senaste. 

Puss och Hej så länge


Här ligger jag och kollar på babblarna :-)


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...