2013 - Det mest fantastiska året

Självklart slår detta året, alla andra år med hästlängder. I år har vi fått bli föräldrar åt det mest fantastiska som finns, vår fina dotter. 
Att man kan älska någon så otroligt mycket, det är helt otroligt och fantastiskt. Lilla Haylie, som anlände i Septemer med dunder och brak. Självklart ändrades livet efter det, och även vi. Allt till det positiva såklart.
Några få saker som jag sååå gärna velat uppleva igen, tex. när vi berättade att vi väntade barn, så mycket glädje, sån underbar lycka, tårarna rann på allas kinder. Eller när hon föddes, och Martin fick berätta att han blivit pappa till en liten Haylie (jag låg ju nersövd då). Ja, det finns ju såklart oändligt med fina stunder som man så gärna velat återuppleva. Nu blickar vi framåt mot 2014, och det kommer bli så kul att få följa vår dotter växa upp. 

Tack för 2013
2014 kör på!

 


 
 
 
 
2013-12-31 @ 14:34:11

Dags för en uppdatering kanske?

Denna bloggen borde verkligen läggas ner, men jag hinner verkligen inte med den. Jag förstår inte hur alla mammor med stora bloggar hinner med att blogga så som dem gör. Är jag inte upptagen med lillan, så är jag nog inte ens hemma. Och när jag väl är hemma och hon sover (vilket händer sällan dagtid) så passar jag på att göra allt annat som man ska göra, typ tvätta och städa. 
Ja,ja jag är här nu i alla fall, och tänkte ge er en uppdatering (lillan sover, otroligt nog).

Vi var på konsert, volbeat. Riktigt bra band, riktigt grymma live måste jag säga. Det blev en lyckad kväll. Men gud så jobbigt det var att lämna bort lillan, jag visste att det skulle bli lite jobbigt, men inte så jobbigt som det var. Allt gick ju såklart bra, och hon märkte väl säkert inte ens att vi var borta...


Lillan har ju fyllt tre månader, och därmed vaccinerats. Det gick över förväntan, hon var så duktig vår lilla tjej. Skrek såklart på båda sprutorna, men hon tröstades snabbt, och var inte alls så ledsen som vi förväntat oss. 
Ingen feber fick hon heller, det enda som blev, var att hon var lite tröttare än vanligt. Verkligen skönt att det blev såpass lindrigt. 

Vi har hunnit med både en julfest, och en julpysselkväll med jobbet. Riktigt mysigt, Haylie är så snäll, hon finner sig liksom i allt, hon har inget emot att åka med mamma och pappa iväg på olika saker. Bra onge! ;-)

Just nu så sover hon sött, och har gjort i flera timmar faktiskt. Vissa dagar (om än väldigt sällan) så händer det att hon sover längre stunder. På natten sover hon fortfarande bra, vaknar en gång och vill ha mat, sen somnar hon om. 
Hon har dock lite svårt att somna på kvällarna. 

Nu fick ni i alla fall en liten uppdatering om läget och vad som hänt det senaste. 

Puss och Hej så länge


Här ligger jag och kollar på babblarna :-)
2013-12-19 @ 15:14:00

Haylie 3månader (+1 dag)

 
Vår lilla tjej har redan hunnit bli hela tre månader! Alltså för tre månader sen var hon en liten pluttis, i alla fall om man jämför med nu. Hon är ju fortfarande en liten pluttis, men 2kg och 10cm större pluttis. Att man kan älska någon så otroligt, det är svårt att förstå. Mammas lilla skatt, vad vore vi utan dig? Tänk att något så fantastiskt kunde bli till genom en lite jobbig graviditet och en sjuhelvetes förlossning, självklart är det värt allt! 


2013-12-10 @ 15:48:53

RSS 2.0