Måste få Tycka lite!Det har snackats så mycket om dieter hit och dieter dit. Men nu äntligen har jag insett det.
Det funkar inte! Jag vet att jag tidigare förespråkat vissa dieter och verkligen trott på dom. Men hur du än kämpar med sådana dieter, så landar du alltid där du var från början, eller så är du bara ännu större.
Nu har jag fattat att det inte är någon idé att hålla på med sånt. Det enda som egentligen behövs för att hålla en bra vikt, det är det vi alla redan vet. Bra mat och träning.
Jag har på senare tid insett att det är fel att trycka i sig stora portioner. Du ska bli mätt, men inte mer än så. Även om jag gärna skulle kunna äta två goda smörgåsar till frukost, så äter jag bara 1 och en frukt till det. Det räcker för mig! Nu finns det väl dom som tänker; ja men hur länge är du mätt på så lite mat? Jo, klart man blir hungrig sen, men det är därför vi har mellanmål. Frukt is the shit, Det är det jag slänger i mig när jag känner att magen kurrar, alltså mellan alla större måltider.
Man kan inte äta mer än vad man gör av med. Det är då man går upp i vikt.
Till lunch äter jag ALLTID sallad. Det är ju sjukt gott, dessutom så känner jag inte att jag måste äta två varma mål mat om dagen. Det räcker att jag äter en riktig middag hemma.

Sen är ju träningen en viktig del i det hela. Det finns inget som heter att jag har inte tid, jag kan inte komma ifrån, jag har inte råd. Alla kan, det handlar bara om VILJAN! Det kostar dig inget att gå ut på en promenad. Och det behöver inte vara världens längsta.
Det har ALLA tid med. Sen att inte alla gillar att kanske lyfta skrot på ett gym, det är klart att inte det passar alla, det gäller ju bara att hitta just det man tycker om.

Så sluta nu mer era undanflykter! Kör på bara!
Det gör jag nu, och jag har nog aldrig mått bättre!
FAN VA BRA JAG ÄR!!
(sen skadar det inte att ha en blogg där man kan skyta lite, haha det blir som en pepp för en själv =) )


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...