Helgen som var.

Jösses vilken bra helg som passerat precis. Bästa på länge, på riktigt länge.
Kör en hastig genomgång.

Fredag: Först var jag & Jojo och hälsade på Camilla i hennes nya lägenhet, det bjöds på grillat, mumsigt! Sen drog vi hem till mig, drack jävligt goda drinkar, och då menar jag verkligen goda, så in i helvete goda liksom! Senare på natten kom Martin hit, så både han & Jojo sov här. Mysigt!

Lördag: Vaknade rätt tidigt, redan vid 10 liksom. Käkade god frukost och slappade här hos mig. Hämtade ut kläder i angered och körde sen hem Martin. Jag och Jojo drog till mina föräldrar i skepplanda och käkade god middag. På vägen hem stannade vi och tog ett dopp i hultasjön, årets första dopp! Stannade hos mig en stund. för att sedan åka in till stan och grilla i vasaparken med Martin och Lasse, såå mysigt! Vi satt där ett par timmar, kvällen avslutades hemma hos Lasse med singstar.

Söndag: Jag och Martin var hos mig och städade. Eller ja, jag städade och Martin vilade sig, haha! Efter det så åkte vi in till stan för att käka. Hämtade upp Lasse och drog till en grekisk restaurang, jätte gott! Sen blev det bio, Kommissarie Späck! Ganska kass film, lite rolig ibland, men jag hade inte så höga förväntningar heller.
Efter filmen blev det öl (cola för mig, eftersom jag körde)

Så, det var väl helgen i korta drag.Foto: Jag
Blivande blomster fotograf?


Foto: Jag


Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: Natalie & Bella

Taack sötnöt :) Hi hi ja hon är såå fin :) Lilla barn, att det kunde bli en sån skönhet ;) Låter som en myysig helg :) Inteee alls nyfiken på vem denna Martin är ;)

2010-07-05 @ 18:38:43

URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...