I Think!Har fått höra att ni tycker att jag är lite kass på att uppdatera bloggen under vardagar. Trodde ni visste vid detta laget att jag jobbar i en lunchrestaurang Måndag Till Fredag 7 - 15;30 Jag har tyvärr ingen tillgång till dator under denna tiden jag jobbar. Och förresten, JAG JOBBAR! Inte lätt att uppdatera då kanske? Så ni får förstå att jag har ett jobb att sköta, och kan därför inte skriva 24/7. Så ni får nöja er med att jag bloggar och godkänner (kanske) kommentarer när jag kommer hem. Jag vet att ni gillar mina updates, men så här är läget. Okej?

 

 

Försöker dock uppdatera via mms blogg ibland. Och när vi ändå är inne på detta med mms bloggen, så kan jag ju säga som så här

 

 

1. Ja, jag veeeeet att det inte alltid är så roliga eller fina bilder som hamnar på bloggen när jag mms bloggar, men grejen är, att ibland så har jag absolut inte nått att fota, och för att kunna mms blogga, så måste man skicka en bild. Så ibland blir det bilder på mig, eller nått annat nära till hands. Förstår ni detta nu?

 

2. Har fått frågan varför rubriken är samma som texten som hamnar under bilden när jag mms bloggar, och svaret på detta är helt enkelt att jag inte själv kan styra över detta, så det blir liksom så.

 

 

Så, hoppas nu alla mindre intelligenta läsare fattar detta.

Orkar liksom inte med att det ska tjatas om det.
Vad Har Du På Hjärtat!?
Postat av: krille

Har fått höra att ni tycker att jag är lite kass på att uppdatera bloggen under vardagar? Stämmer nog inte du, du bloggar för mkt :)

2010-01-26 @ 23:45:43


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...