Denna Helg!

Tog det bara lugnt här hemma, pillade lite på datorn och kollade lite tv. Lagade god middag och festade till det med chips. Gick och la mig redan vid halv ett eftersom jag skulle upp tidigt på lördag. Perfekt fredag, precis så som jag vill ha den. =)


Gick upp vid halv tio. Käkade frukost och gjorde mig i ordning. Marre kom och hämtade mig vid halv elva. Vi åkte upp till hindås och lastade å hennes lilla ponny Tootsy på transporten. Vi skulle köra henne till Grästorp där hon tyvärr ska säljas. Gick jätte lätt att lasta henne, konstigt nog. Sen bar det av till g-torp. Stannade ett par ggr på vägen. Väl framme i g-torp fick vi lastat av henne och mockat ur transporten och blev sedan bjudna på kaffe. Båda jag och Marre va sjukt kissenödiga, fick låna toaletten vilket vi senare ångrade, fy fan säger jag bara, vilken jävla äcklig toalett. Den har nog inte blivit städad på många många år, och där inne bodde det även en massa katter som förmodligen kissat och bajsat lite överallt för det stank verkligen. Fy fan aäger jag bara, trodde jag skulle spy. Men vi var ju sååå fruktansvärt kissenödiga, så vi var tvungna. Antar att det är typiskt bonde-folk att ha det på detta vis, skitigt som fan inne, men jätte fint hos sina djur.
Sen efter lite kaffe så drog vi oss neråt mot gbg igen. Dock stannade vi och käkade en underbart god middag på vägen.
Lämnade av transporten där Marre hyrt den i kungälv. Tog en stund. men det gick.
Åkte hem till Marre och kollade melodifestivalen del 2. Med massa massa godis.
Sjukt trötta var vi efter en lång dag så vi somnade väl vid 23 tiden.
Vaknade redan vid halv nio tiden. Marre skulle till hindås och lämna sin pappas bil, så hon körde hem mig på vägen. Fast först stannade vi och käkade frulle på donken.
Väl hemma så satte jag igång med storstäd. Det blev dammat överallt, även ovanpå köksskåpen. Skurade badkaret (fy fan för badkar, bara massa besvär) och städade verkligen överallt. Så nu är det skinande rent här hemma. Satte mig ner i soffan med lite mat och såg filmen The Mist.
Funderar just nu på lite popcorn.


Så det var väl i korta drag min helg, som varit väldigt bra.


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...