Min Helg!

Ute och bowlade och käkade med jobbet. Gud vilken god mat, buffé. Underbart! Kom förmodligen på sista plats på bowlingen, men vafan, vi hade kul som fan ändå, och det är väl det som räknas? Jag vann ju faktiskt ett pris för snyggast stil. Det är nog det bästa priset ändå tror jag. Efter bowlingen så åkte vi ett gäng in till stan. Hade det jätte kul på The Rose and Crown. Blev dock tidig hemgång, redan vi 1-tiden.

Låg hela dagen på soffan och gjorde i princip ingenting. Skön lördag helt enkelt. Jag och jojo orkade oss ut typ 1 gång för att gå till affären och köpa mat och godis mm. Senare på kvällen åkte jag till kungälv för att se melodifestivalen delfinal 1 med Marre. Myskväll med godis och grejer. Lyckad lördag helt enkelt.
Vaknade upp hos Marre. Vi kollade lite film. Sen kom jag på att jag skulle hämta ut ett paket innan kl 15, så jag var tvungen att åka hemåt.
Sen blev det slappar dag hemma med god mat och lite städning faktiskt. Annars blev det inte så mycket gjort. Pillade lite med bloggen oxå.
Så där, nu har ni min helg oxå!


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...