Så tycker jag igen!
Det är ju ett jädra tjatande om svininfluensa hit och dit
och självklart känner jag att jag bara måste delta i denna debatt.
Jag har nu letat info på nätet om detta, och vet faktiskt inte vad jag ska tro riktigt.
Men EN sak är jag väldigt säker på. Svininluensan är som vilken annan influensa som helst. Media bara förstorar upp allt, och alla vi idioter går på det oxå. Men vi borde veta bättre än så. Ja, visst har människor dött, men dessa dödsfall får vi inte veta mer om, vi får bara veta att de som faktiskt dött hade svininfluensan, och sen? Nej media nämner inte att de som dött, varit sjuka innan. Klart folk får panik. Men de dör människor varje år pga av influensan.


Och nu pratas det om nått jädra vaccin, och på den punkten vet jag inte riktigt ännu vilket ben jag ska stå på. Det jag har kunnat läsa om detta vaccin, är att det gör varken till eller från. Tittade på ett klipp om ämnet vaccin, och Svenska influensa forskaren Björn Olsen säger att han inte tror på ett sådan vaccin. "Svininfluensan är inte det dödliga pandomin som världen bävat för, därför hjälper inte en stor vaccinationskampanj i höst"
Och det jävla vaccinet kostar sverige 1,2 miljarder kronor! Fattar ni! 
Björn Olsen tror dessutom att när
vi väl är färdiga med vaccinationen, så har redan de flesta haft svininfluensaviruset naturligt, vad finns det då för skäl att vaccinera sig mot den?


Nej vänner, gör som mig säg nej till influensavaccination! Vi är sååå mkt starkare, vi klarar oss utan, eller hur?
Jag kommer säga nej, fast att jag får det gratis, detta beror på att jag helt enkelt vet för lite om biverkningarna, och för att det retar gallfeber på kärringarna på jobbet, jag mot strömmen liksom =)
Förresten, HÄR hittade jag klippet med Björn OlsenVad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...