Busy Busy

Hej vänner.
Väldigt dåligt med updates denna helg. Som de flesta andra helger i guess. Men det blir ju lite så, man är ju mer ute på vift på helgen.
Här ska ni iaf få veta hur min helg sett ut

Fredag: Var jag med Maria C, Erik, Jojo och Simon på pizzan. Vi hade väldigt trevligt, kul att alla kunde träffas. Jojo träffar man ju inte så ofta nu när hon bor i norrköping.
När vi kände att det var dags att dra sig hemåt, så sov jag och Jojo hos Simon, orka ta bussen hem liksom.

Lördag: Vaknade jag något bakis, men inte så farligt. Jag och Jojo åkte till donken för att käka, haha det är ju som godast när man är bakis. Sen ringde jag mammis, hon, pappa, Thomas & Mike var på väg till Ikea, så jag och Jojo åkte dit oxå. Jag köpte ett nytt köksbord och 4 stolar. Nice nice, så nu har man nytt och fint =)
Efter detta åkte vi hem till mig och duschade och sånt, sen drog vi upp till Skepplanda till mamma och pappa och käkade middag. Väldigt trevligt var det, god mat oxå, som vanligt =) Senare åkte vi hem till mig, färgade håret på varandra, drack mintu + oboy och käkade popcorn. =) Är jätte  nöjd med färgen, nu i början ser den ju typ svart ut, men sen när man tvättat några ggr som blir det ju bättre. Senare kom även Simon dit. Vi kollade tv, satt och tjötade och hade allmänt trevligt. Jojo och Simon åkte hem till Simon och jag gick och la mig.

Söndag: Vaknade vid 11 tiden och tänkte att det nog var dags att gå upp. Hade även planer på att sätta ihop mina stolar och mitt nya bord idag. Så det blev jag upptagen med hela dagen. Jävla jobbigt det där med Ikea möbler, tycker ibland att dom förklarar lite dåligt i sina beskrivningar, men efter massa svårdomar och illska utbrott, så fick jag ihop mina stolar och bord. Nöjd! Efter detta så mötte jag upp Jojo på centralen, vi skulle käka innan hon åkte hem till Norrköping. Det blev Subway, haha för att vi båda var så sugna på det. Jätte gott för övrigt. Sen vinkade jag av jojo, åkte hem, satte mig i soffan, tills det var dags att klä om och åka till gymmet och köra pump.

och här sitter jag nu. Ska käka något. Sen blir det Ben & Jerry's i soffan, mysigt värre.
Imon är det måndag, och man ska upp och jobba igen.

Hoppas det kommer någ bra film ikväll oxå

Puss och ha en bra söndagskväll!Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...