Helgen!
Det var en lugn och stillsam fredag vill jag lova. Jag låg faktiskt hemma på soffan och bara slappade. Gött som fan var det verkligen, och behövligt oxå. Somnade redan vid 22 tiden tror jag. Vaknade gó och utvilad på Lördagen


Var jag iväg och hämtade Marre i Backa, sen så körde jag henne till hennes bil i kungälv. Vi satte oss ute en stund i kylan och pratade, längesedan vi sågs nu. så hade en del att prata om, top subject? killar of course  =)

Efter det så åkte jag hem, gjorde mig snabbt iordning för fest! Party med mina goá vänner Jojo & Laban! =) I Biskopsgården, slutade med att jag blev lite väl för full, illa, eftersom jag inte ätit på heeela dagen heller, sånt glömmer man ju av att göra ibland liksom. Kom i alla fall hem tryggt och säkert så det känns ju braEn lugn och fin söndag. Dagen började med att jag åkte med Jojo & Laban till ove´s och käkade "frukost" sen åkte vi till Labans jobb för att slänga hans soffa och lite annan skit. Åkte sedan hem till Laban. Såg Matchen mellan IFK AIK, jävla skit att det skulle bli som det blev. Men men vi tar igen det nästa år, det var väl 07 som IFK sist tog guldet om jag inte minns fel?
Efter matchen körde jag hem min lillebror Rickard till Skepplanda och träffade då samtidigt Mammi & Pappi och fick min flaska rom som jag bett dom köpa, Mojitos!
Åkte hem en snabbis och sen ner till Krille och fick en film =) Surrogates, inget vidare bra faktiskt, så den behöver ni inte se.

Ja, det var väl i korta drag min helg, helt okej helg faktiskt, synd att den tog slut så snabbt bara.Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...