Boring men härligt lugn söndag!

Jahopp! Jag sitter och funderar lite på om jag ska äta nått idag, har ännu inte orkat att fixa mat. Så jag går hellre hungrig. Fast jag har hört det ryktas om att det finns lite fläskfilé över sen igår, som det står mitt namn på. Mumsis!

Annars lugnt. Nästan fööör lugnt, bio någon?
Fast egentligen vet jag inte om jag orkar ta mig in till stan! Så det blir väl en hemma kväll framför tv:n Kommer det nått bra idag alls tro? Eller blir det till att hyra en rulle?

Paulas pappa peter (hahah PPP) Åker till Thailand idag, så jag har starkt funderat på att komma med massa goda grejer och våldgästa henne som en överraskning så där, men eftersom Paula är en av mina trogna läsare av denna blogg, (tror jag iaf) så vet hon ju om det nu när hon läser det. Så, ingen idé

Nått som stör mig otoligt mycket just nu är att kameran är borta! Min älskade rosa digitalkamera! Så oroligt störande! Hur ska jag kunna flasha bilder här nu då? Hur dum får man bli när man tappar bort sånna viktiga saker?

ja,ja gjort är ju gjort. Men hade varit skönt om den ändå kom till sin rätt, kanske den ligger i nån vrå hemma hos dig patric?

Vi hörs! // en otoligt irriterad C


Vad Har Du På Hjärtat!?


Kommentera inlägget här:

Berätta för mig vad du heter!:
Vill du bli ihågkommen?

Din Mailadress: (som såklart bara jag kan se)


Din Bloggadress:


Vad vill du säga då?:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...